Cu sprijinul McDonald’s România, am finalizat cu succes acțiunile de promovare a lecturii prin donații de carte și ateliere Narativ. Proiectul a cuprins 5 școli din județele Teleorman, Giurgiu și Călărași.

Vineri, 31 mai 2024, elevii de la Școala Gimnazială nr. 1 Ghimpați (jud. Giurgiu) și de la Școala Gimnazială nr. 2 Videle (jud. Teleorman) au participat cu bucurie și curiozitate la atelierele interactive propuse: Eroi și prințese de poveste, Improvizație de teatru, Actorie pentru cititori, Tehnici de învățare, precum și la un minunat spectacol de teatru la care s-a râs bine!

Pe 11 iunie am vizitat ultimele trei unități de învățământ cuprinse în proiect: Liceul „Năsturel Udriște” din Hotarele (jud. Giurgiu), Școala Gimnazială nr. 1 din Curcani (jud. Călărași) și Școala Gimnazială „Grigore Moisil” din Ulmeni (jud. Călărași).
Mulțumită acestei inițiative, peste 2000 de copii din ciclurile primar și gimnazial au participat încântați la 25 de ateliere multidisciplinare, s-au delectat cu 5 spectacole de teatru inspirate de Fram, ursul polar, și nu doar că au plecat fiecare cu câte o carte cadou, dar au și primit sute de volume noi-nouțe pentru biblioteca școlii.
Mulțumim tuturor celor implicați!