Ne-am propus să le arătăm tuturor copiilor din București că fiecare carte e o aventură care merită trăită! Iar părinților și profesorilor vrem să le amintim că cititorii nu se nasc, se educă. Așa că am organizat primul festival dedicat lecturii, un eveniment anual dedicat micilor cititori care cuprinde ateliere originale și creative de lectură interactivă.

PENTRU COPII

Cum transformi o carte într-o piesă de teatru? Cum ar suna coloana sonoră a cărții tale preferate? Cum ar arăta Ulise dacă ar fi eroul propriului sau comic-book? Descoperim împreună în atelierele pentru copii de la NARATIV.

PENTRU PĂRINȚI

De ce e importantă lectura în dezvoltarea copilului, atât cognitivă cât și emoțională și cum îi putem motiva pe cei mici să citească, pe termen lung sunt informații pe care le descoperim de la consilieri în educație și psihoterapeuți.

PENTRU PROFESORI

Care sunt cele mai eficiente strategii educaționale pentru creșterea fluenței și a motivației elevilor pentru lectură, descoperim alături de experții din asociații și organizații care activează în domeniu.

NARATIV 2024

Școala Centrală

NARATIV 2023

Școala Centrală

NARATIV 2018

Colegiul Național „Cantemir Vodă”

NARATIV 2017

Colegiul Național „Cantemir Vodă”

NARATIV 2016

Școala Centrală

NARATIV 2015

Cărturești Verona

Tabăra de lectură NARATIV pentru copii

De-a lungul unei săptămâni întregi, 20 de copii participă la o serie de activități distractive și creative în urma cărora va rezulta un spectacol de teatru bazat pe unul dintre titlurile din colecția CĂRȚILE COPILĂRIEI.

Scopul taberei este de a-i ajuta pe copii să se angajeze în lectura oricărei povești scrise și de a le îmbunătăți relația cu cititul în general, oferindu-le o experiență unică și memorabilă care să le stârnească interesul și motivația pentru lectură pe termen lung. Activitățile zilnice vor cuprinde jocuri de autocunoaștere, ateliere de teatru, regie și lectură pe roluri, ilustrație de povești și bandă desenată, precum și cursuri de agricultură sau mișcare în aer liber prin care copiii vor lua cunoaște mai bine epoca în care se desfășoară acțiunea cărții pe care o citesc