Diana Bulimar, dublă campioană europeană la gimnastică, și-a făcut debutul literar cu o carte pentru copii, “Povestea lui Didi”, pe care, împreună cu Asociația Curtea Veche, a oferit-o celor 300 de elevi din clasele I-VIII din cadrul Liceului cu Program Sportiv „Szász Adalbert”.

Evenimentul a avut loc loc pe 13 noiembrie, ora 10:00, cu sprijinul Azomureș și Azo Trans, și a inclus o discuție a Dianei cu copiii prezenți despre experiența proprie cu lectura și educația prin sport. La finalul evenimentului, fiecare elev a primit cartea cu autograf de la Diana.

IMG_4873

Elevii de la secția de gimnastică artistică au pregătit o surpriză, prezentând exercițiile cu care merg la competiții, pentru care au fost aplaudați la final de colegii lor și de Diana, care și-a amintit de perioada de antrenamente intense de dinainte de olimpiade.

Diana a fost invitată să scrie în cartea de onoare a școlii, întrucât este un reprezentant de marcă al gimnasticii din România și un exemplu pentru copiii din generația nouă, care își doresc să facă performanță în sport.

IMG_4881

“Mă bucur tare mult pentru că am putut povesti în această carte despre experiențele mele în sport, fie dureroase, fie extrem de frumoase. E important ca orice copil să înțeleagă ce este în spatele unei medalii și că, pe lângă visul de a reuși, e o muncă imensă pe care fiecare dintre noi trebuie să fie dispus să o facă pentru a ajunge acolo unde își dorește”, a declarat Diana Bulimar.

Povestea lui Didi” este un concept editorial de Alina Bâltâc, cu ilustraţii de Gabi Toma. Volumul a apărut la Curtea Veche Publishing, este dedicat copiilor cu vârste între 8 şi 14 ani și spune povestea Dianei în drumul ei de a deveni unde dintre cele mai strălucite gimnaste ale lotului național din ultimii zece ani.

Mai multe poze aici.

Partenerii evenimentului:

logo

 

SIGLA Azotrans 500pixel horizontal per 250 pixeli vertical la suta pt google