Cum ar fi viața fără prieteni? Nu ne-am putea imagina și nici nu vrem să facem exercițiul acesta. Însă, realizăm, uneori, că sunt lucruri fără de care viața și activitatea noastră ar fi mult mai complicate. Evident că ne gândim, în primul rând, la partenerii care ne sunt alături în proiectele pe care le dezvoltăm. Ei nu doar că ne sunt indispensabili, dar reușesc ceva ce rareori este omenește posibil: câștigă timp și micșorează distanțe.

donatie_azomures_ciorasti_dacia

Pentru că micuții – aceia care au, poate, cea mai mare nevoie de noi – sunt, de cele mai multe ori, departe și, uneori, în locuri greu accesibile, suntem foarte norocoși să avem un sprijin care ne mobilizează. Grupul Renault România sprijină programul național de lectură “Cărțile copilăriei” și, începând cu primăvara acestui an, ne oferă un automobil Dacia Dokker pentru o parte din deplasările pe care le facem în țară. Fie că a trebuit să ajungem în sate din județe precum Ialomița, Buzău, Argeș, Constanța sau Vrancea, am călătorit cu automobilul Dokker mereu confortabil și cu suficient spațiu pentru cărțile pe care le-am dus copiilor care ne-au așteptat nerăbdători în școlile din țară. În plus, am atras toate privirile pe șosea datorită colantării personalizate.

A venit sezonul rece și ploios, cu drumuri și mai greu de parcurs pentru următoarele deplasări prin satele românești, dar nu ne facem griji pentru că vom călători cu Dacia Dokker 😀

14481743_775632825912926_9034088285633018281_o