Pe 5 octombrie 2024, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, Festivalul  Narativ a ajuns în Blaj la Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” unde, un număr de peste 400 de copii, cu vârste între 5 și 14 ani, s-au bucurat de o zi plină de descoperiri, explorand ateliere fascinante de improvizație teatrală, muzică, robotică, matematică, storytelling, jurnalism, mitologie și multe altele

Într-o atmosferă caldă si primitoare, copiii au învățat lucruri noi jucandu-se, descoperind noi modalități de a-și exprima creativitatea, toate atelierele întâlnindu-se într-un punct comun: dragostea pentru lectură.

La sfârșitul fiecărui atelier copiii au primit în dar câte o cartedonație care a fost realizată prin programul Fondul de lectură Bosch.

În același timppărinții au avut oportunitatea de a participa la două conferințe captivante

Festivalul Narativ a demonstrat încă o dată că prin bucurie, acțiune și creativitate, învățarea devine o experiență pe care toată lumea o îmbrățișează cu entuziasm.