Sâmbătă, 18 octombrie, echipa noastră şi reprezentanţii Accenture România au oferit cărţi către toţi copiii Asociaţiei Valentina România din Bucureşti, sectorul 5, printr-un proiect încurajat de United Way România.

Vizita de sâmbătă a cuprins un moment de lectură bazat pe volumul “Peter Pan”, susţinut de actriţa Oana Duţu, oferirea de volume din seria “Cărţile copilăriei” către cei mici şi pregătirea unor cluburi de lectură prin care imboldul de a citi să fie dus mai departe printr-serie de întâlniri atractive. Copiii Asociaţiei Valentina, care au fost incluşi astfel în programul de lectură al Asociaţiei Curtea Veche, au fost şi beneficiarii unui plan de tutorat desfăşurat de United Way România în şcoli şi centre de zi din comunităţi sărace.

Accenture România este o companie de consultanţă în management, soluţii tehnologice şi outsourcing, ce oferă servicii de externalizare a proceselor de afaceri în finanţe-contabilitate, resurse umane şi logistică-aprovizionare. Angajaţii companiei se implică activ în acţiuni de voluntariat, pentru sprijinirea dezvoltării societăţii româneşti. Până în prezent, cu sprijinul Accenture România am putut realiza donaţii de carte către 250 de copii de la: centrul social de zi al Fundaţiei Sf. Dimitrie din sectorul 3, Fundaţia Mia’s Children din Ilfov şi Institutul Oncologic Bucureşti “prof.dr.Alexandru Trestioreanu”.