Când îţi dai întâlnire cu bicicleta ta şi plecaţi împreună la drum, nu poţi să apari îmbrăcat oricum. Echipamentul trebuie să fie pe măsura bicicletei tale şi a experienţei noi pe care abia aştepţi să o ai. Bizza.ro este cel mai nou proiect al producătorului de echipament sportiv, compania Metropolis din Sibiu. Inspirate din trendul popular sau urban, colecţiile de ciclism Bizza combină designul fashion cu rigoarea calitativă a unor articole vestimentare dedicate sportului.

„Spunem că „veşnicia s-a născut la sat”, dar noi adăugăm: „şi continuă să trăiască în web 2.0”. Tricourile de ciclism cu calităţi dry clim inspirate din iile strămoşilor noştri sunt o surpriză neaşteptată pe care o facem clienţilor noştri, alături de colecţia urbană pe care o recomandăm experienţelor citadine. Producem la Sibiu echipamente sportive de aproape 10 ani, dar 2015 este pentru noi anul lansării primului nostru magazin online www.bizza.ro” declara Smaranda Bălan, Managing Partner Bizza

Membrii plutonului din cadrul turului ciclist caritabil “Cărţile copilăriei pe bicicletă” au beneficiat de sprijinul partenerului nostru, Bizza, primind echipamentul adecvat unui astfel de eveniment. Totodată, suntem bucuroşi că traseul nostru a cuprins oraşul Sibiu unde se află sediul central al Bizza şi unde ni s-au alăturat foarte mulţi ciclişti pe traseu!

bizza