Alegerile alimentare au un rol important pentru sanatate, ele fiind esentiale in dieta sportivilor. Fie ca este vorba de o competitie ciclista precum turul “Cartile copilariei pe bicicleta” sau de oricare alta forma de miscare, performanta fizica poate fi afectata daca alimentatia nu este potrivita. Pentru a ajuta in acest sens, Isostar pune la dispozitia ciclistilor implicati in proiect o serie de produse care sa le ofere aportul zilnic de energie.

“Suntem onorati sa fim parteneri ai evenimentului “Cartile copilariei pe bicicleta”. Prin unicitatea lui, proiectul atrage atentia unei probleme reale, lipsa sau accesul foarte limitat al copiilor din mediile defavorizate la lectura si sport. Ne face o deosebita placere ca avem sansa sa facem o schimbare in acest sens, alaturi de Asociatia Curtea Veche si de Alteta Sa Regala Principele Nicolae al Romaniei.” declara Adelina Pasat, director comercial Isostar.

“Ca antrenor de ciclism si sportiv de performanta am nevoie de produse specializate care sa ma ajute sa obtin maximum de rezultate, avand in același timp garantia antidoping. De-a lungul cor 18 ani de cariera in ciclism, am incercat și testat multe suplimente. Isostar este o marca care ma ajuta sa-mi depasesc limitele si sa ating rezultatele dorite. Pentru un sport de anduranta cum este ciclismul, Isostar acopera tot ceea ce inseamna alimentatie inainte, in timpul efortului și imediat dupa. Folosesc atat produse care ajuta la sustinerea unui efort de 4-6 ore (batoane energizante), produse ce ofera un plus imediat de energie (geluri), dar și bauturi izotonice (electrolitice) și de recuperare (indice glicemic ridicat și antioxidanti).” declara Alex Ciocan, campion national și participant la turul ciclist caritabil “Cartile copilariei pe bicicleta”.

Isostar este aproape de sportivi din anul 1977, indiferent de activitatea practicata sau nivelul de performanta, pentru a le oferi cele mai bune solutii nutritionale și a-i ajuta sa exceleze în activitatea lor. Compania are in atentie conceptul de izotonicitate, avantajul rehidratarii rapide și asigurarea resurselor necesare in timp util: carbohidrati pentru energie, minerale pentru inlocuirea celor pierdute in timpul efortului intens, vitamine, etc.

aha