O bicicletă bună este o investiţie serioasă şi de ce să nu recunoaştem, costisitoare, iar atunci când îţi cumperi una, este normal să vrei să o foloseşti la capacitate maximă. Sub deviza “Viaţa în mişcare”, DHS înţelege cel mai bine importanța unei biciclete performante şi încurajează cicliştii să investească într-un echipament de calitate care le poate uşura considerabil efortul depus pedalând.

Ne bucurăm că am beneficiat de sprijinul DHS pentru desfăşurarea turului ciclist “Cărţile copilăriei pe bicicletă” şi, totodată să anunţăm că producătorul român a oferit un total de 50 de biciclete copiilor din oraşele prin care am trecut.

Astfel, în cadrul evenimentelor de întâmpinare ce au avut loc în Sighetu Marmaţiei, Dej, Cluj Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Braşov, Sinaia, Bucureşti, Călăraşi şi Constanţa, reprezentanţii Asociaţiei Curtea Veche au oferit câte 5 biciclete copiilor care au răspuns la întrebări in legătură cu volumele “Cărţile copilăriei” – repovestiri după marile opere din literatură universală.

„DHS este onorată să vină în întâmpinarea iniţiativei Alteţei Sale Regale Principele Nicolae şi Asociaţiei Curtea Veche de a întreprinde un tur ciclist pe traseul Sighetu Marmaţiei – Constanţa în scopul caritabil al strângerii de fonduri pentru donarea de cărţi către copii între 8-14 ani şi pentru promovarea lecturii la nivel naţional.

DHS încurajează proiectele educative, considerând că viitorul României este în mâinile tinerilor de pe băncile şcolii de astăzi şi totodată încurajează promovarea unei conduite sănătoase „mens” şi „corpore”: lectură, lărgirea orizonturilor formării educaţionale, ciclismul.” declara Tianqi Yang – Director General, Eurosport DHS.

Marca DHS a luat fiinţă în anul 1999 la Petroşani. Până în prezent, investiţia DHS în România a cumulat peste 20 milioane de euro. Un alt brand al fabricii DHS este Devron, o marca 100% concept şi design românesc, din a cărei producţie, 70% este destinată exportului în peste 21 de ţări din Europa. Din această gamă de vârf, bicicletă Devron Urbio R4.8 a fost cea aleasă de Alteţa Sa Regală Principele Nicolae pentru efectuarea maratonului.

dhs