Hidratarea organismului trebuie adaptata conditiilor din jurul nostru. Este un lucru pe care il observam mai usor vara, insa ar trebui sa fie o preocupare constanta a tuturor, cu atat mai mult a celor care fac sport, atat in ceea ce priveste cantitatea de apa, cat si calitatea apei. La Fantana sustine evenimentul caritabil “Cartile copilariei pe bicicleta” cu apa pentru participanti.

“In activitatea noastra suntem permanent preocupati de calitatea apei si a serviciilor noastre, dar mai ales de informarea asupra consumului corect de apa. Multumim Asociatia Curtea Veche pentru ocazia de a ne alatura proiectului “Cartile copilariei pe bicicleta” si de a fi parte dintr-o actiune care promoveaza si le faciliteaza copiilor accesul la cultura prin sport”, a declarat Gabriela Amza, Marketing Director La Fantana.

Indiferent ca facem sport, ca ne relaxam acasa sau ca suntem in plina activitatea la birou, trebuie sa avem in vedere hidratarea corespunzatoare. Cantitatea de apa se adapteaza mai multor factori, cum ar fi varsta, temperatura ambientala, tipul de activitate fizica sau intensitatii efortului fizic depus. Pe langa cantitate, este important sa nu pierdem din vedere calitatea apei. Apa de la robinet, filtrata, este recomandata de medici, indiferent de varsta sau de starea sanatatii. La Fantana ofera solutii eficiente de filtrare pentru birou si acasa, care reduc sau elimina impuritatile, posibilii paraziti din apa, clorul si gustul sau mirosul apei. Rezultatul este o apa proaspata si sanatoasa, buna pentru baut, gatit sau pentru prepararea cafelei si a ceaiului.

La Fantana este liderul pietei de distributie si imbuteliere a apei in sistem watercooler din Romania si Serbia.