Asociația Curtea Veche continuă campania de donații din cadrul programului național de lectură „Cărțile Copilăriei”, în județul Argeș.

Asociația Curtea Veche a donat peste 500 de cărți copiilor din localitățile Valea Stânii și Țițești. Donația a avut loc joi, 10 octombrie, în cadrul unui eveniment la care au participat elevii din clasele I-VIII și profesori ai celor trei școli – Școala Primară Nr. 1 Valea Stânii, Școala Primară Țițești și Școala Gimnazială I.C. Lăzărescu Țițești.

ffbdaed4-d512-466e-af4e-78252b543fbe

Pentru a le înmâna cărțile personal copiilor, Paula Popa, PR Manager al Asociației Curtea Veche, le-a vorbit tuturor celor prezenți despre importanța lecturii, despre cum se pot dezvolta armonios, atât personal, cât și profesional și cât de mult poate influența cititul succesul în meseriile pe care și le vor alege copiii și pasiunile pe care mulți dintre ei au început să le aibă.

44b75b57-be14-45f4-abdc-f29ea8b9a78b

Am vorbit cu copii despre ce le place să citească, dacă le place să citească sau ce vor să devină când vor fi mari. Am primit răspunsuri precum “pilot de avion militar în armată“ sau “medic veterinar” de la copii din școala primară, care păreau a fi extrem de siguri de viitorul pe care și l-au ales.

Le-am oferit cărțile cu speranța că îi vom face mai curioși, mai atenți la ce le place și la ce își doresc, pentru a lua cele mai bune decizii, indiferent că este vorba despre un hobby, despre un subiect interesant, despre pregătirea profesională sau, pur și simplu, despre descoperirea unei noi povești.

Mai multe poze aici.

Partenerul donației:

logo Haulotte