Viorel Bîtu – „ORA – O Românie Altfel”

Descriere Fundraiser

Participarea mea, in calitate de reprezentant al organizatiei „ORA – O Românie Altfel”, în cadrul evenimenului „Cărțile copilăriei pe bicicletă” este o oportunitate unică pentru noi de a fi alături de alte organizatii și personalități care cred în aceleași principii și valori ce pot dinamiza Romania.  Pe parcursul traseului, voi incerca să identific școli potențiale pentru a crea o bibliotecă cu peste 2.000 de volume și facilități de utilizare a internetului. Dorim să oferim astfel, celor care vor folosi această bibliotecă posibilitatea de accesare a cărților, a programelor educaționale, și a informațiilor etc. în mod clasic și contemporan.

Abia aștept să parcurg traseul de 1.000 de km pe bicicletă, de la nordul la sudul României, ducând cu noi, pentru cei mici, volumele “Cărțile copilăriei”, prietenii siguri de la care pot primi sfaturi oricând și ori de câte ori au nevoie. Pentru că „viața este o carte, iar noi o filă din ea”.