ovidiu-maior

Ovidiu Maior

Descriere Fundraiser

M-am alaturat acestui tur ciclist din mai multe motive. Compania pentru care lucrez, Azomures, este deja partener al Asociatiei Curtea Veche  si am considerat ca un efort personal poate completa o colaborare care a dat roade în cateva comunitati din Romania. Impreuna cu Alteta Sa Regala si cu Asociatia Curtea Veche am reusit sa le oferim catorva mii de copii din zonele rurale cate o carte. Un alt motiv este fiul meu, Luca, ce implineste in septembrie 7 ani si caruia incerc sa ii arat ca a citi este un avantaj suplimentar al generatiei pe care o reprezinta. Am discutat cu el despre ceea ce am de gand sa fac si m-a intrebat care este premiul. In mintea lui cred ca deja se roteau tot felul de obiecte care mai de care mai stralucitoare. I-am spus ca premiul e o carte, moment in care a facut o pauza de cateva secunde. A fost momentul oportun sa ii arat cat de importanta poate fi o carte. Pentru ea merita sa incerci sa pedalezi macar o etapa din turul ciclist

„Cartile copilariei pe bicicleta”. Fiecare copil merita o astfel de sansa.