Fundraiser Radu Urcan

Radu Urcan

Descriere Fundraiser

Am văzut cu surprindere statistica despre examenul de bacalaureat, numărul de cărți citite pe cap de locuitor și numărul foarte mic al românilor care fac sport. Cred cu tărie că o țară nu se poate dezvolta fără școală, sănătate și sport.
Fac parte din generația internetului, a Facebook-ului și a gadget-urilor. Din fericire am avut șansa de a avea alături oameni minunați (părinți, bunici, profesori) care m-au ajutat să descopăr plăcerea cititului. Cărțile ne oferă acces infinit la informații în toate ariile de interes personal. Prin intermediul cititului ne formăm propriile idei despre viață și ne ajută la a ne îmbogăți cunoștințele.
Ca membru al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, m-am bucurat să aud că Alteța Sa Regală Principele Nicolae și-a asumat rolul de a promova lectura în rândul copiilor, înființând cluburi de lectură în cadrul cărora copiii pot pătrunde în lumea cărților.
Fiind student la Facultatea de Medicină, consider că este datoria mea este să promovez sportul pentru un trup sănătos, lectura pentru o minte luminată și caritatea pentru sănătatea sufletului.
Alături de prieteni și colegi voi susține cu drag efortul nobil al Alteței Sale Regale Principele Nicolae și al Asociației Curtea Veche, implică-te și tu cu o donație!