foto_Iren_Arsene

Iren Arsene Mate

Descriere Fundraiser

Cred că lectura ne ghidează paşii spre un viitor mai bun şi face parte din dezvoltarea personală a fiecărui om, indiferent de meseria pe care o va alege la un moment dat. Cărţile au fost şi ne vor rămâne prieteni oricând, fiind bucuria cu care începem sau încheiem o zi, sursă de inspirație indiferent de activitatea pe care o desfășurăm. Ne propunem să transmitem această idee generaţiei tinere care, aflată sub asaltul informaţiilor din mediul educaţional, nu mai are acces la un mesaj calitativ, adaptat nevoilor vârstei.

Turul ciclist caritabil “Cărţile copilăriei pe bicicletă” luptă împotriva statisticilor din ce în ce mai îngrijorătoare privind lectura și obezitatea în România, prin promovarea unui stil de viaţă sănătos. Vom străbate țara,  din Sighetu Marmației până în Constanța, alături de ASR Principele Nicolae al României, de cicliști importanți și de oameni din mediul de business care ne împărtășesc viziunea și doresc sa aducă lectura şi sportul mai aproape de copiii din mediile defavorizate.

Vă invit să fiți alături de Asociația Curtea Veche și de mine în această inițiativă, prin prezența la întâlnirile organizate în fiecare oraș prin care trecem și printr-o donație online!