„Cărțile Copilăriei pe bicicletă” – ziua a treia, 23 aprilie

Ieri, 23 aprilie, s-a încheiat cu bine cea dintâi și cea mai dificilă etapă a turului ciclist caritabil “Cărțile Copilăriei pe bicicletă.” Plutonul de cicliști din care au făcut parte și ASR Principele Nicolae al României, Alex Ciocan, campion național la ciclism, Iren Arsene, Președinte al Asociației Curtea Veche, a pornit la ora 9 dimineața din Sighetu Marmației, având de parcurs cea mai lungă distanță din întregul traseu –154 km până la Dej.

1 2

Pentru că odihna de calitate e la fel de importantă ca nutriția și hidratarea cicliștilor, plutonul nostru de fundraiseri a ales cea mai satisfăcătoare pauză posibilă – o pauză de citit. O alegere potrivită având în vedere dificultatea traseului și faptul dovedit științific că numai 6 minute de lectură reduc stresul cu 68%!

34

Pe drum, am avut parte de o surpriză minunată! Cu toate că plutonul nu avea programată o oprire în Baia Mare, am fost întâmpinați neașteptat de comunitățile locale de cicliști, care ne-au primit cu flori și s-au alăturat plutonului de la intrarea și până la ieșirea din oraș. Baia Mare, mulțumim din tot sufletul pentru sprijin!

6 baia_mare

Multe ore și mulți kilometri mai târziu, fundraiserii și bicicletele lor au ajuns cu bine la destinație, în Dej, unde au fost întâmpinați cu la fel de mult entuziasm de oficialitățile locale și de membri ai comunității dornici să-și arate sprijinul față de inițiativa noastră.

8 intampinare 11

În Dej, copiii prezenți la eveniment au primit din partea Asociației Curtea Veche exemplare din colecția Cărțile Copilăriei, pe care ASR Principele Nicolae al României le-a semnat în cadrul sesiunii de autografe organizate la fața locului. În plus, sponsorii noștri, DHS și Herlitz au premiat 5 dintre copiii prezenți la eveniment cu câte o bicicletă și un ghiozdan.

10 9

Le mulțumim tuturor celor care ni s-au alăturat pe traseu, celor care ne sprijină de acasă, sponsorilor și partenerilor noștri.

Dacă doriți să vă implicați, puteți accesa profilurile de fundraising ale bicicliștilor create pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro/pebicicleta și susține cauza cu o donație online.