DHS și Herlitz oferă premii copiilor care întâmpină plutonul turului ciclist

Turul ciclist caritabil „Cărțile copilăriei pe bicicletă” este un eveniment dedicat în totalitate copiilor care au nevoie să conștientizeze importanța lecturii și a sportului încă de la cele mai mici vârste.

Cea mai mare satisfacție a cicliștilor pe parcursul acestui eveniment va fi aceea de a se întâlni pe plan local cu cei mici, iar ca bucuria să fie deplină, sponsorii noștri, DHS și Herlitz România, s-au gândit să ofere cadouri copiilor care participă la întâmpinarea cicliștilor conform cu punctele stabilite program.

Astfel, în fiecare oraș în care vom ajunge, ne-am propus să organizăm câte un concurs și să premiem câte cinci copii cu câte o bicicletă DHS și un ghiozdan echipat cu rechizite marca Herlitz România. Concursul va fi inspirat din literatura universală, iar premiul va fi al celor care oferă răspunsul corect la întrebări din volumele „Cărțile copilăriei„.

Marca DHS a luat ființă în anul 1999 la Petroșani. Până în prezent, investiția DHS în Romania a cumulat peste 20 milioane de euro. Bicicletele marca DHS reprezintă combinația perfectă dintre componente de cea mai bună calitate tehnică, cadre și roți futuristice, și nu în ultimul rând, culori și design care îți fură privirea. Eurosport DHS întotdeauna va face eforturi substanțiale pentru a face cunoscut mersul pe bicicletă în România.

Herlitz România face parte din concernul Herlitz, originar din Germania cu sediul central la Berlin, ce are reprezentante în 6 țări din Europa și o experiență de peste 100 de ani în producția și distribuția de articole de hârtie, birou și papetărie. Herlitz işi ajută clienţii să poată să-şi scoată în evidenţă stilul personal nu numai prin hainele care le poartă, accesorii sau stilul decorativ al locuinţei lor ci şi prin produsele folosite in fiecare zi.

grup copii

UPDATE: Odată cu finalizarea turului ciclist caritabil „Cărțile Copilăriei pe bicicletă”, ne face deosebită plăcere să anunțăm că toate ghiozdanele pline cu rechizite oferite de către Herlitz au ajuns deja la câștigătorii concursurilor pe care le-am organizat în fiecare dintre orașele în care a poposit plutonul nostru de cicliști fundraiseri. Bicicletele acordate ca premiu de către DHS vor fi expediate către noii lor proprietari după data de 16 mai. Le urăm tuturor micilor câștigători să se bucure cât mai mult de premiile bine-meritate și le mulțumim din nou sponsorilor DHS și Herlitz pentru sprijinul oferit unei cauze atât de importante – promovarea importanței lecturii și a sportului în viața tuturor copiilor din România.