Frumuseţe şi sănătate la orice vârstă

Frumuseţea are multe definiţii. Putem vorbi despre ea ca însuşire a unei persoane, ca o sumă a gesturilor (care se evidenţiază în relaţia cu ceilalţi), ca o traducere a stării interioare de pace şi satisfacţie, dar şi ca urmare a unui stil de viaţă sănătos, asumat conştient şi cu disciplină.

V-aţi uitat vreodată la un om care radiază și transmite poftă de viaţă prin toţi porii? Care credeţi că este secretul lui?

Este ştiut faptul că echilibrul între trup şi minte este foarte important pentru menţinerea sănătăţii, regăsindu-se pe lista temelor delicate şi a obiectivelor reprezentantelor sexului frumos, mereu aflate în căutarea autodepăşirii şi dezvoltării personale.

Aşadar, ce trebuie să facem pentru a fi frumoase în fiecare zi?

1. Să nu ne fie teamă de provocări
  2. Să ne reinventăm
  3. Să acceptăm şi să căutăm schimbarea
  4. Să credem în noi
  5. Să ne menţinem în formă
  6. Să ne deconectăm de la rutină şi stres, dedicând câteva ore hobby-urilor noastre

… şi lista poate să continue.

Farmec, cel mai mare producător de cosmetice din România, sprijină turul ciclist „Cărţile copilăriei pe bicicletă” și îndeamnă femeile moderne să se alăture evenimentului pentru promovarea unui stil de viață sănătos prin lectură și sport.

,,Ne bucurăm să fim parteneri ai proiectului „Cărtile copilăriei pe bicicletă”, demarat din iniţativa Principelui Nicolae. Compania Farmec încurajează şi sprijină acele acţiuni care sunt benefice atât din punct de vedere al sănătăţii, cât şi al susţinerii copiilor în dezvoltarea gustului pentru lectură.”, spune Mircea Turdean, Director General al companiei Farmec.

Suntem bucuroşi că traseul nostru curpinde orașul Cluj, unde se află sediul central al companiei Farmec, un aliat de nădejde în promovarea stilului de viaţă sănătos, dar şi a proiectelor care susţin educaţia!

foto_farmec